Gallerie Rasmus

Gallerie Rasmus Odense har eksisteret siden 1990. Rasmus København kom til i 1997. Seneste skud på galleristammen er fra 2012 - Gallerie Rasmus i Grenens Kunstmuseum i Skagen.

Kunstpolitikken i Gallerie Rasmus har fra starten været, at vi - uden skelen til tidens eventuelle trends - vil vise det indenfor dansk og international kunst, som vi finder interessant.

I Gallerie Rasmus lægger vi os ikke fast på bestemte genrer. For os er det væsentlige, at der er tale om god kunst. Hvorvidt kunstværkerne er nonfigurative eller figurative, heftige eller stille, alvorlige eller humoristiske og så videre, er for os underordnet.

I vores gallerier vises fortrinsvis værker af kendte kunstnere. Vi synes også, at det er spændende at finde og præsentere kunstnere, der måske er knap så kendte, men som vi tror på. Mange af disse kunstnere har over tid vist, at de kan overbevise andre end os om deres værd.

Hvert år bruger vi en måned på at besøge gallerier og kunstnere rundt om i Europa. På denne rundrejse finder vi nye kunstnere og plejer dem, som vi allerede har i stald. De udenlandske kunstnere, som vi præsenterer i Gallerie Rasmus, er alle kunstnere med succes i deres respektive hjemlande, men som regel har disse kunstnere ikke tidligere været vist i Danmark.

Besøg Rasmus-gallerierne så tit du har lyst! Vi synes, at det er rart at have mange mennesker omkring os. Det er dejligt, når publikum, ligesom os, mener, at der er mange gode oplevelser at hente i kunstens verden.

Kontakt

Ny Vestergade 8
5000 Odense C
Telefon: +45 6591 8833
Fax: +45 6591 8933
E-mail: rasmus@gallerie-rasmus.dk
Hjemmeside: www.gallerie-rasmus.dk
Åbningstider: Tirsdag - fredag: 13 - 17.30, Lørdag: 11 - 14.30

Kunstnere

Andersen, Lis
Andersen, Mogens
Artigasplanas
Bernabei, Ralph
Bøgh, Kirsten
Bønløkke, Conni
Chabolle, Laurent
Christoffersen, Marianne
Christophersen, Anne Juul
Danielsen, Charlotte
Denning, Ken
Edon, Albert
Fick, Ole
Fischer, Vibeke
Freund, Peder
Garrigo, Beatriz
Grømma, Michael á
Gironell, Narcís
Hagelskjær, Henriette
Hammershøj, Frank
Hammershøj, Malene
Hansen, Steen Berg
Huber, Betina
Kasprzak, Andrzej
Klit, Annemette
Mair, Kurt
Moseholm, Anders
Osman, Lone
Remusat, Bernard
Rudolfsen, Carsten
Sanvig, Ann-Lisbeth
Schildknecht, Winnie Strøm
Schülke, Tatjana
Skarsholm, Hannah
Stabell, Allan
Torcal Torres, Benjamin
Trier, Troels
Tyrpak, Janusz
Udsen, Lea
Waydelich, Raymond E.
Weemaels, Mathieu