God stemning på Art Herning 2024

43 gallerier, der tilsammen repræsenterede mere end 250 danske og internationale kunstnere, var at finde i MCH Herning Kongrescenter, som i weekenden dannede rammen om årets udgave af kunstmessen Art Herning.

For administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen blev årgangen endnu engang rigtig god.

- Det glæder mig, at vi her på Art Herning igen er blevet bekræftet i messens helt grundlæggende kendetegn og historiske kvalitet som både handelsplads og mødested. Udstillerne fremhæver både handel og humør, og det rimer på den gode måde på min opfordring til håndslag, siger Georg Sørensen, der ved åbningstalen fredag fremhævede værdien af det personlige møde og opfordrede til dialog, handel og håndslag.

- For 26. gang skal der lyde en varm tak og et hjerteligt tillykke til Danske Gallerier og de 43 gallerister med en flot messe. Tak til jer og til de 9.389 besøgende kunstelskere fra hele Danmark for, at vi igen har kunnet opleve den helt rigtige Art Herning-messestemning, lyder det videre fra Georg Sørensen.

Medarrangør: En overvældende messe
Danske Gallerier er medarrangør af messen og hæfter sig også ved, at messen var vellykket hele vejen rundt - fra salg og besøgstal til det høje humør, der kendetegnede messen.

- Art Herning 2024 har været en overvældende messe, der har budt på et virkelig flot besøgstal og har resulteret i stor succes hos alle de gallerister, jeg har talt med. Og succes er jo forbundet med godt humør, så stemningen har været helt i top, og alle medlemmerne af Danske Gallerier er meget, meget positive over for årets udgave af messen, konstaterer ejer af Galleri NB og formand for Danske Gallerier Thorkild NB Nielsen, der samtidig sætter nogle ord på årets fremmødte kunstelskere:

- De mange besøgende har både udvist stor nysgerrighed og vilje til at bruge penge på kunst, så det er vi naturligvis enormt glade for på såvel kunstnernes som egne vegne. Jeg er stolt over, at vi endnu en gang har formået at levere en kunstmesse, som har vakt så stor interesse hos så bredt et publikum.

Art Herning fandt sted i MCH Herning Kongrescenter 26.-28. januar 2024 og blev besøgt af 9.389. Kunstmessen vender tilbage 31. januar-2. februar 2025.