Dansk Erhverv


Danske Gallerier er en del af noget større

Danske Gallerier er som selvstændig forening med egen profil og fuld politisk autonomi medlem af Dansk Erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer flere toneangivende virksomheder og brancheforeningen indenfor de kreative og kulturelle erhverv.

Dansk Erhverv driver sekretariat for foreningen, og håndterer blandt økonomi, medlemsmøder, overvågning af ny lovgivning mv.

Medlemsfordele

Alle medlemmer af foreningen har automatisk adgang til Dansk Erhvervs generelle medlemsrabatter og kan deltage i Dansk Erhverv kurser og events - gratis eller til medlemspris.

Foreningens vedtægter stiller krav til, at større gallerier med et antal medarbejdere svarende til minimum tre fuldtidsstillinger (FTE) også skal være direkte medlem af Dansk Erhverv på et såkaldt FullService- eller Arbejdsgivermedlemskab. Mindre gallerier kan frit vælge om de også vil tegne et direkte medlemskab hos Dansk Erhverv.

Hvem er Dansk Erhverv?
Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv, med en mission om at fremme konkurrencekraft hos medlemmerne i en globaliseret økonomi

Dansk Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og mere end 100 brancheforeninger, og missionen er at fremme konkurrencekraft hos medlemmerne i en globaliseret økonomi.

Læs mere om Dansk Erhverv her